diumenge, 30 de novembre del 2014

Una nit de crims al LOTUS

Inici de l'acte. Els dos coordinadors i dos dels autors.

La presentació de CLIO, assassina al Lotus Priorat, en el marc de la Fira de Sant Andreu de Falset, no va ser aigualida, tot i la gran quantitat de pluja caiguda. Com podeu veure a les fotos, regnava l'alegria (literària, esclar). Algun malpensat veurà les copes a les mans dels autors i creurà que l'alegria, en comptes de literària, és artificial. Però no. I això no vol dir que el vi de la Cooperativa Falset-Marçà embotellat a propòsit per a CLIO no tingui propietats euforitzants. Però l'èxit de l'acte rau en els relats que conté el llibre i les explicacions que en fan els autors en directe.


Foto by Jimmy Llorens. Ja hi som tots!

El més remarcable? El Sr. Esteve va fer cap una vegada començat l'acte (ja veieu que no apareix fins a la segona foto). Venia de cometre un assassinat o de visitar el saló Kitty?


Verbositat desbordada

Carlins, gànsters, nazis, Cabrera, Telefunken, Serrano Suñer, la fàbrica de Flix, Al Capone, Jordi Pujol, endimoniats, ...

La traca final: una cançó amb la veu de Carranza acompanyada de guitarra, bongos, palmes i cors dels demés. Missatge: "potser se l'hauríeu de comprar".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada